Vsa besedila, slike in druga vsebina teh spletnih strani strani, razen, kjer je navedeno drugače, so last HOG Lipa Chapterja in so avtorsko zaščiteni. Vsebino strani si lahko ogledujete, kopirate, natisnete izključno za osebno uporabo, pod pogoji:

  • da vsebino uporabljate v informativne in neprofitne namene,
  • da vsebine ne spreminjate in
  • da vse slike distribuirate skupaj s spremnim besedilom.

Naša spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani.

Harley-Davidson, Buell, H.O.G. in druga imena so registrirane blagovne znamke svojih lastnikov.

Vse informacije, ki so vključene ali dosegljive s te spletne strani, so na voljo “kot videno” in se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila.

Čeprav delujemo z največjo skrbnostjo pri zbiranju informacij, ki jih objavljamo na svoji spletni strani, in skrbimo za njihovo pravilnost in ažurnost, je naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake na informacijah popolnoma izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na naši spletni strani. Če nas boste opozorili na napake, jih bomo poskusili kar najhitreje odpraviti.

Vsebina strani je informativnega značaja, zato Lipa Chapter ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij na spletnih straneh.

Politika zasebnosti

Te spletne strani uporabljajo zgolj funkcionalne piškotke.

Ne analiziramo vas in vam ne sledimo. Ne uporabljamo rešitev tretjih oseb za analitiko in sledenje.

Vse podatke o vas, s katerimi razpolagamo, ste nam posredovali preko članskih obrazcev (evidenčni list, sprememba podatkov) in jih varujemo v skladu z GDPR.

Strežniki brišejo vse zapise iz svojih dnevnikov po štirih tednih.